Am descoperit gustul perfect. Vino și verifică!


Am descoperit gustul perfect. Vino și verifică!

În secolul 3 înainte de Hristos, filosoful grec Diogene scria: ”înainte de descoperirea vinului, Adevărul lipsea de pe Pământ și acesta este motivul pentru care Dumnezeu ne-a trimis marele potop. Odată cu inventarea vinului, Adevărul a coborât pe pământ, însă, și omenirea s-a vindecat.”

Sunt mulți scriitorii și gânditorii care au glorificat vinul și importanța acestuia. Mare băutor de vin, Ernest Hemingway spunea: ”Vinul acesta este atât de bun încât se mănâncă, nu se bea”. Desigur, Hemingway nu apucase să mănânce la Gallo Nero. Ar fi văzut că, dacă vinul s-a inventat pentru că lumii îi lipsea adevărul, atunci Gallo Nero s-a inventat pentru ca, grație combinației perfecte mâncare rafinată – vin bun, papilele omului să simtă ce înseamnă gustul perfect.

Alb și roșu, yin și yang, pește sau rață, bucătarii noștri vor găti sâmbătă cu un singur scop: să-ți ofere un gust atât de surprinzător și de desăvârșit încât centrii plăcerii din creierul tău vor avea un nou standard. Dacă vii pe 18 aprilie la Gallo Nero Decebal, nu doar că nu vei regreta, ci te vei felicita pentru una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai făcut în viață.