Vinul și bucatele își deapănă povestea de dragoste la Gallo Nero Decebal


Vinul și bucatele își deapănă povestea de dragoste la Gallo Nero Decebal
Ați auzit de mitul androgin? Povestea spune că odată, demult, vinul și mâncarea au fost unul și-același produs. Însă, la un moment dat, oamenii au căzut în păcat și le-au separat. De atunci, cele două delicatese cutreieră lumea una în căutarea celeilalte, pentru a reîntregi perfecțiunea. Acum, am reînceput să învățăm. Acum știm, iarăși, că niciun vin bun nu este complet fără felul de mâncare potrivit, așa cum gustul oricărui preparat rafinat atinge excelența doar în prezența vinului predestinat. De aceea, un artist al mâncărurilor și unul al vinurilor își vor da mâna, sâmbătă seara, pentru a reaminti clienților noștri cum era pe vremea când era perfect. Veniți la Gallo Nero Decebal, așadar, și gustați din perfecțiunea atinsă de operele de artă ale bucătarilor noștri combinate cu excepționalele vinuri Atelier. Mâncând din preparatele noastre și gustând din vinul celor de la Cramele Atelier veți fi, deci, creatorii unei noi povești de dragoste. A lor și, cine știe, poate a voastră.

Am pregatit un meniu special, asortat cu vinurile Cramei Atelier:

Pentru vin alb

– Crostini cu Baby Calamari in sos Mediteranean cu
un pahar de vin alb Arezan Cramposie (0.150ml)
– File de Somon in crusta de ierburi mediteraneene in sos de Limoncello cu Broccoli si Baby Morcovi cu
un pahar de vin alb Leat 6500 Chardonnay(0,150ml)
– Cheese Cake cu Fructe de Padure – Home Made

80 ron

Pentru vin rosu

– Hamon de Patta Nera pe crostini de Ciabatta aromata cu
un pahar de vin Arezan Roze(0,150 ml)
– Antricot de Vitel cu cimbrisor in sos de vin Porto pe pat de Piuree cu Fructe de Padure si un pahar de vin rosu Arezan Feteasca Neagra (0,150ml)
– Branzeturi italienesti cu mustar de Smochine

80 ron

Pentru rezervari si alte informatii, sunati la 0726 544 889.

Va asteptam!