Vinul și bucatele își deapănă povestea de dragoste la Gallo Nero Decebal

Am pregatit un meniu special, asortat cu vinurile Cramei Atelier:
Pentru vin alb
– Crostini cu Baby Calamari in sos Mediteranean cu
un pahar de vin alb Arezan Cramposie (0.150ml)
– File de Somon in crusta de ierburi mediteraneene in sos de Limoncello cu Broccoli si Baby Morcovi cu
un pahar de vin alb Leat 6500 Chardonnay(0,150ml)
– Cheese Cake cu Fructe de Padure – Home Made
80 ron
Pentru vin rosu
– Hamon de Patta Nera pe crostini de Ciabatta aromata cu
un pahar de vin Arezan Roze(0,150 ml)
– Antricot de Vitel cu cimbrisor in sos de vin Porto pe pat de Piuree cu Fructe de Padure si un pahar de vin rosu Arezan Feteasca Neagra (0,150ml)
– Branzeturi italienesti cu mustar de Smochine
80 ron
Pentru rezervari si alte informatii, sunati la 0726 544 889.
Va asteptam!