Revista Casa Mea despre amenajarea restaurantului nostru, semnata Grosu Art Studio.


Revista Casa Mea despre amenajarea restaurantului nostru, semnata Grosu Art Studio.

Rebrandingul Gallo Nero Dorobanti a vizat o restructurare completa a spatiului, sub viziunea arhitectului Victor Grosu, care a optat pentru un stil contemporan, adaptat cladirii si zonei corporate. S-a creat o atmosfera mai sofisticata, cu aluzii pregnante la cultura italiana. Renovarea a presupus reconstruirea completa a spatiului si transformarea lui pentru a deveni si pizzerie – vechiul bar a fost inlocuit cu o zona pentru prepararea de pizza, focacccia si paine de casa, dotata cu un cuptor profesional Zanolli. Spatiul interior are 50 de locuri si a fost extins cu o terasa acoperita de 40 de locuri, ce va fi deschisa la finalul lunii martie. Barul, construit de la zero pentru a deveni element central al spatiului, este din marmura alba, cu blat din Krion®, iar politele pentru depozitare sunt iluminate cu led, creand o lumina ambientala placuta. S-a optat pentru parchet natur si o iluminare cu corpuri de tip pendul, ce creeaza o atmosfera extrem de calda si rafinata.

Intreg articolul poate fi citit aici: http://www.casamea.ro/lifestyle/noutati/brand/gallo-nero-dorobanti–redeschis-dupa-o-investitie-de-100-000-euro–beneficiaza-acum-de-managementul-si-chef-ul-restaurantului-din-decebal-15592