Un român, un sârb și un italian intră într-o bucătărie. Banc bun? Nu, vin și mâncare excelente.


Un român, un sârb și un italian intră într-o bucătărie. Banc bun? Nu, vin și mâncare excelente.

Deși are rezonanță italienească, Petrovaselo este o localitate din Banatul sârbesc. Dealurile line din zona Recașului favorizează povestea de dragoste dintre soare și vița de vie, ea însăși preludiul aventurii tale, pentru că orice sticlă de vin bun e o aventură în sine. În sticlele de Petrovaselo, gustul Banatului capătă un rafinament italienesc, iar alături de mâncărurile fine specialitatea Gallo Nero, savoarea este exploatată la maximum.
Vă așteptăm sâmbătă să simțiți pe propriile voastre papile ce poate face un parteneriat de succes între români, sârbi și italieni.

 

Meniul pe care vi-l recomandam:

In deschidere va oferim 1 pahar de spumant Bendis Rose

Recomandarea pentru vin alb:

1. Sparanghel cu Ou pochat si Trufe Negre, impreuna cu Alb de Petro Vaselo
2. Halibut file cu sos de Mere verzi si Rizzoto cu rosii secchi, impreuna cu Maletine
3. Cheese Cake

Pret 80 RON.

Recomandarea pentru vin rosu:

1. Terina de Ficat cu crocque de Parmesan si sos de Visine, impreuna cu Rosu de Petro Vaselo
2. Tagliata de Vitel (mediu)cu piuree de castane si sos de rosii secchi, impreuna cu Ovas
3. Tort de Profiterol

Pret 80 RON.

Pentru alte informatii si rezervari, sunati la 0726 544 889.

Va asteptam!